Totaal oplossing

MicroHIS as a Service (MAAS)

MicroHIS het Dedalus HuisartsInformatieSysteem (HIS) wordt door het merendeel van onze klanten afgenomen als MicroHIS as a Service (MAAS).

Beheer en hosting in één hand

MicroHIS wordt dan door ons gehost en beheerd. U beschikt automatisch als een van de eersten over de laatste versie van MicroHIS, u bent geen tijd kwijt aan tijdrovende systeembeheerklussen en komt niet in een situatie waarbij het niet duidelijk is bij wie u terecht kunt met uw probleem. Met MicroHIS as a Service heeft u één aanspreekpunt.

Alle applicaties in de cloud

MicroHIS as a Service is een totaaloplossing. De basis is natuurlijk een gedegen huisartsinformatiesysteem. MicroHIS biedt een compleet pakket aan HIS-functionaliteit, en is bovendien binnen een dagdeel te leren en snel in het dagelijkse gebruik. Het is een modern HIS, dat beschikbaar is voor alle mobiele devices en een solide basis vormt voor geïntegreerde, innovatieve vormen van zorg. Op het serverplatform gebruikt voor MicroHIS as a Service kunnen we ook pakketen als Microsoft Office voor u hosten en zorgdragen voor integratie met een telefooncentrale en andere systemen.

Zorgenloos beheer en onderhoud

MicroHIS as a Service kunt u afnemen met een gerust gevoel. De gegevens staan veilig in een Dedalus Technology-datacenter dat voldoet aan de hoogste eisen en normen. Uw back-ups zijn geregeld, uw updates komen automatisch beschikbaar. Daarmee bent u in een keer van beheers- en onderhoudsvraagstukken af.

Eén aanspreekpunt

Met MicroHIS as a Service krijgt u bovendien één aanspreekpunt. Ons Service Centre wordt door huisartsen en assistenten gewaardeerd om zijn vakkundigheid, snelheid en kwaliteit van dienstverlening. MicroHIS as a Service is dus niet zomaar een provider-dienst, maar een provider-dienst die u optimale ontzorging op ICT-vlak biedt.

Gebruiksgemak en flexibiliteit

MicroHIS as a Service biedt gebruiksgemak en flexibiliteit. Belangrijke kenmerken zijn:

  1. 24×7 mobiel beschikbaar en verder gaan waar u gebleven was: met één keer inloggen in Windows kunt u de sessie overal in en buiten de praktijk overnemen (zien is geloven, vraag demo aan via de contactpagina)
  2. MicroHIS as a Service gebruik is device onafhankelijk. U kunt gebruik maken van een PC, maar ook van een Apple Mac, iPad of Android tablet/telefoon
  3. Zodra u over een internetverbinding beschikt, kunt u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat de verbinding met MicroHIS as a Service verloopt via een beveiligde internetverbinding met certificaat
  4. U heeft geen e-zorg abonnement benodigd
  5. Alle apparaten (printers, scanners, medische apparatuur zoals Spiro, Welch-Allyn) zijn eenvoudig aan te sluiten
  6. Eenvoudig en snel samenwerken en waarnemen in één cluster, bijvoorbeeld in een huisartsengroep
  7. Snel beschikken over nieuwe versies en patches van uw praktijksoftware en de mogelijkheid hebben om extra services te laten uitvoeren, zoals extracties
  8. Met het flexibele gebruiksmodel schakelt u snel bij wijzigingen in praktijkgrootte of wanneer u extra MicroHIS modules wilt

Interesse?